Tämä blogi tulee käsittelemään pääosin lempiharrastustani; valokuvausta.

Julkaisen täällä mun omia kuvia sekä muiden ottamia kuvia(valokuvaajien luvilla tietty) taataksenne blogin seuraajille mahdollisimman suuren määrän silmänruokaa.

En kuvaa mitään erityistä; keikkakuvia, luontokuvia, kuvia nelijalkaisista ystävistämme (koiria&hevosia), ruokakuvia, muotikuvia, epämääräsyyksiä ja erilaisia itsejärjestettyjä photoshooteja ajattelin täällä julkaista. Kaikki jolla on omalle silmälle taiteellinen arvo, tulee useimmiten ikuistettua ja tän blogin myötä kanssa julkaistua!

Pyydän teiltä kärsivällisyyttä ja pitkää pinnaa uusien kuvien suhteen, sillä aina ei vain ole kuvattavaa jolloin kamera pysyy visusti tuolla laukussaan. Mutta aina kuvattuani jotain, yritän ne mitä pikimmiten tänne pistää teidän piristykseksenne!

Toivon myös että noudatatte copyright lakeja, ettekä kopioi kuviani. Jos teillä kuitenkin olisi joku tarve kuviani linkitellä/julkaista, pyydän teitä kysymään lupaani osoitteesta [email protected]

Ei tässä sitten muuta, pääpaino on siis kuvissa enkä aio tänne hirveästi tämänpituisia romaaneja kirjoitella - tai saa nähä jos siihen innostuisin.

Kesäisin terkuin blogin kirjoittaja Emmi